TDI disposa de una Unitat Mòbil de alta gama, per a la realització de directes, a un preu molt atractiu. Es pot llogar amb personal o nomes amb el cap tècnic.

La unitat mòbil de TDI compta amb 4 càmeres SONY DXC-55 amb CCU’s SONY CCU-TX50P i RCP-D50, tot i que es pot demanar una configuració fins a 7 càmeres amb CCU. Comptem amb 7 rodets de cable triaxial de 150m cada una.

El mixer és un Indigo de GrassValley. Disposa d’un VTR SONY HVR-1500 tant per gravar qualsevol senyal com per llençar qualsevol vídeo, així mateix compta amb un iDDR Turbo-R, que permet reproduir dos clips i gravar qualsevol senyal simultàniament. Així mateix és possible connectar magnetoscopis o ordinadors addicionals.

Està equipada amb un monitor de forma d’ona i vectorscopi Hamlet DS9000 i d’una matriu ELPRO 16×16. Totes les connexions de vídeo són en SD-SDI tot i que és possible connectar-hi senyal en vídeo compost tant d’entrada com de sortida.

A nivell de so, disposa d’un mixer d’audio YAMAHA 01V96V2, amb l’slot per sortides digitas AES-EBU. Compta amb dos micros lavalier sense fil SENNHEISER EW100 G3 i dos de mà de la mateixa marca així com dos rodets de 100m de mànega d’audio de vuit canals cada una.

Compta també amb una titoladora VSN CG.

A banda de la gravació, pot entregar diverses senyals en SDI amb audio embegut, vídeo compost i àudio analògic així com auxiliars tant de so com de vídeo.

La connectivitat amb els patx panels i la matriu fan que gairebé qualsevol configuració sigui possible, adaptant-la així a qualsevol necessitat. Alhora podem oferir la possibilitat de streaming.